Registration for summer now!

Fall Class registration begins Friday, June 28!

Classes Begin Monday, August 26 for 2019-2020 Season. 

Open House: Saturday, August 10 & August 24, 9:30 am-Noon.  Walk-in registrations: Tuesday’s in July & August, 4-7:00 pm.

 

Toddler Dance (2.5-4 yrs. old):

Pre-Dance (2.5-4 yrs. old) Ballet & Acro, 45 min. (Ballet Shoes) Thursday 4:30-5:15

Intro to Dance (3.5-5 yrs. old) Ballet, 60 min. (Ballet Shoes) Tuesday 5:30-6:30

 

Young Dance (4-7 yrs. old):

Intro to Team Dance (4-6 yrs. old) Ballet & Acro, 60 min. (Ballet Shoes) Tuesday 4:30-5:30. For the dancer that is focused and interested in future team competition or dancing at a more advanced level.

Ballet & Acro (5-7 yrs. old) 60 min., (Ballet Shoes) Monday 6:30-7:30 pm

Tappy Toes & Ballet Feet (4-5 yrs. old) Ballet & Tap, 60 min., (Ballet & Nude Tap Shoes) Thursday, 6:30-7:30

                                                     

                                                      Combo Classes:

Tap/Jazz (6-8 yrs. Old) 60 min (Nude Tap & Jazz shoes), 60 min., Tuesday, 6:30-7:30 pm

Jazz & Ballet (7-9 yrs. old) 60 min., (Ballet Shoes), Wednesday 5:30-6:30

Jazz & Tap (8-12 yrs. old) 60 min.,(Ballet & Nude Tap Shoes), Tues. 7:30-8:30 pm

 

Ballet:

Advanced Teen Ballet (13 +) 90 min., Wednesday 5:00-6:30 pm

Pointe & Pre-Pointe (13 +) 30 min., Wednesday 6-6:30 pm (Instructor placement only)

Lyrical Ballet Level 2 Intermediate (9+) 60 min., Wednesday 6:30-7:30 pm

Demi Ballet Level 1 Beginner/Int. (6-8) 60 min., Tuesday 5:30-6:30 pm

Petite Ballet Level 2 Intermediate (7-10) 60 min.,Tuesday 6:30-7:30 pm

 

Tap:

Jazz & Tap (8-12)60 min., (Tap Shoes) Tuesday 7:30-8:30 pm

Advanced/Intermediate Tap (9+) 60 min., (Black Tap shoes) Wed 6:30-7:30 pm

 

Pom/Jazz/Cheer:

 Pom/Jazz/Cheer (8+) 60 min., (nude jazz shoes )Wed. 7:30-8:30 pm

 

Hip Hop:

Hip Hop/Breakdancing/Jazz (5-8 yr. old) 60 min., Monday 5:30-6:30 pm

Hip Hop (9+ yr. old)60 min.,Wednesday 7:30-8:30 pm

 

Baton:

Inter/Adv Baton (8 +)60 min., Thursday 7:30-8:30 pm

Beginner Baton (6+) 60 min.,Tuesday 7:30-8:30 pm

 

Modern/Lyrical:

Modern/Contemporary (10 +) 60 min., Thursday 7:30-8:30 pm

Turns, Jumps & Lyrical Tricks Advanced (9+) 45 min., Friday 4:00-4:45 pm

 

Acro Dance:

Acro/Ballet (5-7) 60 min.,(Leotard required) Mon. 6:30-7:30 pm

Beginning Acro (6 +)60 min., (Leotard required) Tues. 6:30-7:30 pm

Intermediate Acro (8+) 60 min., (Leotard required) Tues. 7:30-8:30 pm

 

Musical Theater:

Musical Theater/Jazz (9+ yrs. old) 60 min., (Jazz Shoes) Thursday 6:30-7:30

 

Competition Team Classes:

Petite Team, Tues/Thursday 5:30-6:30 Acro, 5:15 or 6:30 Thursday

Mini Team, Monday, 4:45-6:30 pm & Wednesday 5-7 pm, Thursday 4:45-6:30 pm

Junior Team, Monday, 6:30-8:30 pm & Wednesday 5-7:30, Friday 4:00-5:45 pm

Musical Theater Team, Monday 6:30-8:30 pm

                                                     

Adult Session Classes (ages 9+)

Basics of Belly Dance 60 min., Tuesday 7:30-8:30, (8 weeks) September 10– October29, Cost: $98, and November 6- December 17(6 weeks for $75)

Slim & Tone, 60 min., Monday/Wednesday 9-10:00 am (6week sessions)

__________________________________________________________________

GET YOUR REGISTRATION FREE by recommending 2 dancers that sign up and you get your registration free.

Registration can be taken up to Oct. 15 for the fall and will re-open in December 1 for January, if space is available. Christmas Show is Saturday, Dec. 14. & Saturday, May 30. Costume fees are due October 1 & Jan. 15 of $45 per recital per class. Schedule/tuition is based on a 35 week program. Withdrawal requires 30 day written notice along with payment of the last 30 days.

  • Slim & Tone, 60 minute class, Monday/Wednesday 9:00-10:00 am 

GET YOUR REGISTRATION FREE!
Recommend 2 dancers that sign up and you get your registration free.